perjantai 21. joulukuuta 2007

Kiirehiä


On ollut jotenkin muka kovin kiireistä. Koitan pikaiseen kirjoittaa uulumisia ennen töihin lähtöä. Joo, olin tänään jo aamusta töissä, ja hetkenhän tässä ehtikin lepäämään ennen seuraavaa työvuoroa. Välillä sitä tuntee itsensä vähän hulluksi kun aina lupautuu töihin, eikä oikein koskaan osaa sanoa ei.  Mutt toisaalta, ainahan se on vaan plussaa kun tekee töitä.

Eli.. Fiinillä on nyt vihdoin lähtenyt kaiki hampaat. Tuossa viikko sitten ne  suunnilleen lähti.

pentukurssi meni hienosti, kurssilaiset vaikuttivat varsin tyytyväisiltä, ja oppivat paljon uutta.

Vaikkakin jälkeenpäin sain kuulla, (ihmiseltä joka ei ollut paikalla, eikä ole nähnyt minun koskaan mitään kouluttavan) että olen täysin pätemätön, sekä sopimaton kouluttamaan. No, jokaisellahan saa toki olla mielipide, mutta välillä vaan suututtaa ihmisten kärkkäät mielipiteet asioista joista eivät edes vaivaudu ottamaan selvää.

No, itselleni tärkeintä on asiakkaiden (sekä aksi- että nelijalkaisten) tyytyväisyys. Kiitokset vain ihanille leiriläisille!

Koulutus töissä alkaa nyt olla takana, tänään alkoi joululoma, hyvin ansaittu sellainen. Minä en tunnetusti ole oikein aamuihmisiä, ja luokkakoulutukset alkaen 8 aamulla on olleet yllättävänkin järyttävä kokemus. Mitenköhän oikein mahdoin selvitä ne 12 vuotta kun kävin koulua.. Mutta jatkossa pääsemme heti aamusta töbn pariin, ja se sopii vallan mainiosti minulle :)

Regina paisuu paisumistaan.. Kohtahan se kyllä jo poksahtaakin. Oma veikkaukseni on 4-5 pentua. Huomenna aion laittaa pentulan valmiuteen, jotta neiti äitisika ehtii rauhassa kotiutua sinne kunnolla.

Hyvää joulunalusaikaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti