perjantai 19. kesäkuuta 2009

Syksyinen juhannus


Huoh.. Ulkona on lähes syksyiset kelit ja niin vaan pitäisi muka juhannusta viettää. On se ihmeellistä. Toivottavasti ensi viikosta taas ilmat paranee. Mä en jaksaisi enää tätä värjöttelyä.


Meillä tosin ei juhannusta erikoisemmin vietetä tänä vuonna. Oltiin suunniteltu, että olisi lähdetty Kannukseen jussina, mutta koska se meni lopulta hiukan hankalaksi, niin päätettiin jäää kotiin, ja koska ollaan täällä kuitenkin, niin se on sama sitten edes toisen olla töissä.


Luin muuten tuota edellistä kirjotustani, ja korjailin muutamia kirjoitusvirheitä. Kiva varmaan lukea, kun saa arvailla että mitähän toikin sana taas tarkoitti.



Viikossa on ehtinyt taas tapahtua niin paljon, etten oikein tiedä mistä aloittaisi. Kaikkea en varmaan tohdi edes vielä kertoakaan.


Ensinnäkin, sain viimein mun silmälasit. Ensimmäiset sellaiset. Menin siis H:n kanssa ihan huvikseen näöntarkastukseen kun H:n piti hankkia uudet lasit, ja tarkastuttaa sitten näkö sitä ennen. Mun näössähän ei pitänyt mitään vikaa olla. Todellisuudessa olin sitten sokeampi kuin H. Lait tilattiin molemmille saman tien, mutta kummasti vaan H:n lasit tuli jo viikkoa ennen kuin mun.


Yllättäen vielä kun mulle tuli tekstiviesti, että lasit on noudettavissa, niin kun menimme niitä hakemaan, olivat siellä liikkeessä onnistuneet myös kadottamaan ne :D No pitkien etsintöjen jälkeen lasit vihdoin löytyivät ja saatiin sitten vielä kaupanpäällisiksi lasikotelot.


On se kyllä kiva kun näkee kunnolla eikä tarvitse koko ajan pinnistellä. Tiedä vaikka tää kirjoittaminenkin alkaisi sujua paremmin :)


H tekee nykyisin pääsääntöisesti yhden päivän viikossa vähemmän töitä kuin ennen. Se on aika kivaa, kun saadaan siten olla enemmän kahdestaan vapaalla. Tiistaina ajeltiin mun äidin luokse Myllykoskelle. Oli tosi hauskaa käydä kylässä. Äiti ja sen mies olivat juuri käyneet ostamassa uuden hienon kaasugrillin, jonka miehet sitten yhdessä kasasivat. Ja me äidin kanssa juoruiltiin sisällä lämpösessä.


Tänään käytiin myös kaverin luona piipahtamassa, oli tosi mukavaa rupatella hetki pitkästä aikaa. Suunniteltiin että juhannuksen aikana voitaisiin piipahtaa joko Tykkimäellä tai Lintsillä. Mikäli vaan säät suosii. Se olis ihan kivaa, kun ollaan suunniteltu H:n kanssa huvipuistoretkeä jo pitkään.


 


Juhannukseksi meillä on myös pikkuinen projekti:
H:n vanha kämppä pitää saada tyhjäksi ensi viikkoon mennessä. Eli juhannus kulunee aika lailla muuttopuuhissa. No, onneksi se on pieni asunto, joten ei siellä ihan älyttömästi ole tavaraakaan. Sut helpolla varmaan päästään.


 


Jotain tosi syvällistäkin mietiskelin tossa yhtenä päivänä, mutta pitää oikein miettiä mitä se olikaan...


Ai niin, se tuleekin joku päivä tuonne koirpuoliskoon. Nimittäin, uusimmassa Russeli-lehdessä oli muutama todella mielenkiintoinen artikkeli, jotka herättivät pientä pohdintaa oman rotumme suhteen. Nyt en siitä kuitenkaan jaksa kirjoittaa. Pakko levätä välillä, huomenna on pakko nousta jo ihan oikeiden ihmisten aikaan ylös, eikä saa nukkua puolille päivin. YÖK.


 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti