perjantai 2. heinäkuuta 2010

Hellekuulumisia


Huh, kovasti on pitänyt kiirettä. Häitä on järjestelty pikkuhiljaa, ja nyt kaikki alkaa niiden osalta olla valmista, lähes tulkoon. No hyvä sinänsä, kun häihin on enää viikko aikaa.


Agilityä olen treenaillut aina kun olen ehtinyt. Fiinin kanssa ollaan käyty joka toinen viikko Tiaisen Helanan koulutuksissa, ja välillä Fanikin on ollut mukana. On ollut kyllä huippuhyödyllisiä treenejä meille. Fiini on niin kauhean erilainen ohjattava kuin Fani. Eilen oli viimeinen Helenan kouluts, mutta jatkoa seuraa mahdollisesti syksyllä. Seuraavalle kursssillekin kyllä aion molempien kanssa mennä. Eilen sain Helenalta myös hienoja vinkkejä keppien hakemisen opettamiseksi Fiinille. Fiinihän pujottelee hyvin ja kivalla rytmillä ihan itsenäisesti (tosin toispuoleisesti, mutta siihenkin sain hyvän vinkin), mutta se ei osaa itsenäisesti hakea ensimmäistä keppiväliä. Noh, nyt harjoittelemme ahkerasti. Mullahan on kotona kepit, jotka vihdoin mittasin niin että jokainen väli on varmasti tasan sen 60cm, joten nyt niillä voi taas ihan oikeesti treenatakin. Täytyis vaan vissiin iltamyöhään treenata, jotta ei olis liian kuuma :D


Sunnuntaina mennään sitten Fiinin kanssa agirotuun, se osallistuu yhteen russelijoukkueeseen. Maanantaina on viralliset kisat Purinalla. Fani osallistuu niihin myös, mutta epävirallisesti. Seuraavana maanantaina on sitten Fanin vuoro kisata virallisesti, ja Fiini tulee mukaan treenaamaan epävirallisesti.


Heinäkuun loppupuolella mennään sitten Mikkeliin, molemmat menevät sekä lauantaina, että sunnuntaina kaksi starttia. Kivahan olisi, jos Fiinikin olisi kakkosissa, niin ei tulisi hirveän pitkiä päiviä. Jospa edes silloin sunnuntaina ;)


Olen asettanut itselleni tavoitteen. Tahtoisin että syksyyn mennessä edes toinen koirista olisi kolmosissa. Saa nähdä kuinka sitten todellisuudessa käy. Täytyy vaan kisata paljon.


Positiivista on se, että Fani on alkanut pysymään kisoissakin lähdössä. Ennenhän se varasti oikeastaan poikkeuksetta aina. Mutta nyt kaksi viimeistä virallista, sekä kaksi viimeistä epävirallista starttia se on pysynyt lähdössä kuin nakutettu! Se pelastaa jo monta rataa.. sitten kun vielä ne upeat 2o-2o kontaktit saisi jotenkin siirrettyä sinne kisoihin...


Jane kasvaa ja kehittyy huimaa tahtia, se jopa ryömii jonkun verran jo. Toivottavasti ei ihn pian keksi konttaamista kuitenkaan. Kovasti tekee hampaita, katsotaan koska ensimmäinen sitten ilmaantuu. Janen kuulumisia löytyy kuvina täältä.


Nova-kelpie paksuuntuu paksuuntumistaan, ja pentujen odotetaan syntyvän noin kahden viikon kuluttua. Jännää!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti