lauantai 22. joulukuuta 2012

Joulujoulu..

Joulu on ihan oven takana, meillä on toistaiseksi kaikki ihan kesken. Joulusiivous on vielä ihan vaiheessa, ja kuusikin puuttuu. Mutta pikkuhiljaa.
En oikein ole jaksanut koskaan kauheasti stressata joulusta.

Eilen kävin taas kerran vähän joululahjaostoksilla. Jotenkin on ollut tosi vaikea keksiä joululahjoja muille paitsi lapsille. Nytkin enimmäkseen tarttuikin mukaan kaikkea muuta kuin itse lahjoja. Alennusmyynnitkin oli sopivasti jo alkaneet, joten vauvanvaatteita tarttui muutama kappale mukaan hennesiltä.


Ensin mukaan tarttui tämmöinen ihana yöpuku, olisin toivonut kyllä terällisiä lahkeita, mutta kaikkea ei voi aina saada.


Sitten bongasin tämmöisen siistin neuletakin, koossa 62, ylisöpö. Tykkään käyttää erilaisia huppareita ja neuleita vauvalla bodyjen päällä, niin tämä oli kiva löytö. Vähän erilainen.


Ja nämä sitten oli vaan söpöt ja hauskat, ja töppösiä meillä tarvitaan aina.
Nämä kaikki maksoivat yhteensä näin äkkiseltään laskettuna huimat 11 euroa.

Lisäksi Janelle tarttui mukaan yhdet vitosen farkut, kun Hennesillä tuntuu mitoitus olevan riittävän kapeaa, ja sitten niitä saa vielä kirrattuakin vyötäröltä tarvittaessa.

 
Sekä napissa, että taskuissa on sydämiä <3 Nämä meni pukinkonttiin, koska niille tuskin on nyt parin päivän aikana akuuttia tarvetta.

Lisäksi toisesta alennusmyynnistä pukinkonttiin tarttui Janelle ihana muumipappapehmolelu.


Sitten ostin vähän edullisia uusia astioita, joulupöytääkin ajatellen. Ja, myönnettäköön, taisi pukinkonttiin tarttua muutama muukin paketti, mutta niistä ollaan vielä hissunkissun ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti