tiistai 23. huhtikuuta 2013

Kevättä

Aurinko lämmittää ja lumet sulaa. Alkaa näyttää aika keväiseltä. Tai no, tällä hetkellä näyttää vielä aika syksyiseltä, mutta yritän kovasti siivota ja haravoida pihaa, niin jospa kohta näyttäisi jo keväisemmältä. Kukkapenkissä näkyy pientä piippaa, varmaan monivuotiset liljat alkavat puskea pintaan. Ruusu taitaa olla kuollut :(

Aika ankeitakin aikoja on meillä eletty. Paljon ja hartaasti odotettu Teten synnytys koitti, ja kaikki meni pieleen. Tällä hetkellä meillä on neljästä pennusta enää yksi elossa, ja senkin kohtalo on vähän vaakalaudalla. Kerron tästä ehkä tarkemmin, joskus kun pystyn.

Suru-uutiset eivät suinkaan päättyneet siihen, vaan sunnuntaina sain myös viestin, että ihana osaomistusurokseni, Fanin poika Into, on äkillisesti menehtynyt. Siitäkin tarkemmin sitten, kun avaus on valmistunut.

Nyt tuntuu vähän siltä, ettei oikein jaksaisi.

Ei vaan auta kun yrittää ajatella muuta, ja keskittää energiaa vähän kaikkeen muuhun. Niinpä eilenkin suuntasin Tollon kanssa ihan kahdestaan mätsäriin. Tollo oli ihana, ja esiintyi kiltisti ja mallikkaasti, ja voittikin sitten sinisen saaneet pikkukoirat. Mulle meinasi tulla vähän kylmä, Tollo sai lämmitellä autossa vähän pidempiä aikoja. Nyt voidaan hyvillä mielin lähteä Tanskaan näyttelyreissuun, kun tiedän että koira muistaa vielä miten käyttäydytään.


Onni että olen ilmoittautunut muutamiin näyttelyihin, ja tuonne Tanskaankin, niin ei tule jäätyä kotiin murehtimaan. Ja onni tietysti, että on nämä pikkuiset kullannuput.


Kullannupuille onkin tullut shoppailtua vaikka mitä kaikkea vaatetta sun muuta. Voisin niistäkin yrittää postailla tässä jossain vaiheessa, kunhan löydän kaikki hankinnat jostain....

Eilen päätin myös kevään kunniaksi, ja pikkupiristykseksi leipoa herkullisen rahkapiirakan. Muuntelin hieman tätä ohjetta, kun en niin välitä sitruunasta. Ja täytyy sanoa, että näin jääkaapissa yön yli vetäytyneenä oli kyllä erityisen herkullista!

No, näihin tunnelmiin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti