tiistai 23. lokakuuta 2007

Kyllööttää



Kummallista, olin ihan varma että ulkomailla matkailu piristäisi. No, piristihän se, hetkeksi. Mutta loppujen lopuksi se taisi olla vähän niin kuin hyvä humala, ja nyt on sitten krapula.

En ehtinyt kauaakaan olla Suomessa kun iski täydellinen kyllästyminen, oikeastaan ihan kaikkeen. Etenkin ihmisiin. Kaverit, älkää loukkaantuko, olette edelleen tärkeitä, mutta nää muut. Jotenkin vaan tuntuu, että jotain puuttuu, en vielä tiedä mitä. Kerron kun keksin.

Ihan kivojakin asioita on tapahtunut, ja periaatteessa mun mielialani onkin ihan iloinen ja onnellinen, mutta kuitenkin jotenkin vaan tosi kyllästynyt. Toivottavasti keksin pian jotain piristävää, joka auttaa jaksamaan.

Sitten niihin kivoihin asioihin:
Viime sunnuntaina kasvattini Sass oli Rakveressä, Virossa näyttelyssä JUN-ERI/2, PU2 !! Hienoa! Paikalla oli viisi muutakin urosta, joten ihan itsestäänselvyys ei tuo tulos ollut. Sass on siis Fanin poika, ja Danan tyttärenpoika. Myös Danan tyttärentytär oli sunnuntaina Seinäjoella PN4, onnea kasvattajalle! Kyllä Dana on polleeta lapsenlapsistaan, vaikkei myönnäkään olevansa mummoa, saati isomummo, jota se on mm. meitin Fiiniliinille.

Viime viikolla päätin mys vihdoin rekisteröityä Facebookiin, joka on kyllä aika mahtava keksintö. Kaverini pyysi minua sinne jo joskus pari kuukautta sitten, mutta en saanut aikaiseksi. Nyt sitten otin itseäni niskasta kiinni. Ja kyllä sieltä sitten löytyikin vaikka mitä, ihan heti alkuun. Sain esimerkiksi yhteyden Australian serkkuuni, joka oli pieni tyttö kun kävimme hänen luonaan kylässä, ja on nyt jo 19-vuotias! Uskomatonta.

Tänään kävin pitkästä aikaa ratsastamassa. Mun autoni meni rikki heti reissujen jälkeen, joten olen hiukan kyytien varassa toistaiseksi. Rokki oli aivan unelma. Liikkui heti alusta asti tosi kevyesti ja rennosti, tuntui hyvältä. Harjoittelimme myös raviväistöjä, ja meni tosi kivasti.

Ensi viikonloppua odotan innolla, en siksi että olen menossa töihin, vaan siksi että on Lahden KV-näyttely. Sinne on tulossa paljon "meikäläisiä", ja näyttelyn jälkeen tapaamme vielä meillä täällä. Kasvatteja on aina kiva nähdä, en malta odottaa!

Tällä viikolla koitan ottaa itseäni niskasta kiinni ja järjestellä joitain näitä muuton jälkiä pois täältä.  Toivotaan että onnistuu.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti