perjantai 24. heinäkuuta 2009

Näyttelyrupeama takana!


Huh, ilmoitin koiria kesän alussa vaikka mihin näyttelyihin, ja nyt on niistä viimeinenkin  takana.


Erkkarissa 11.7. vietimme mukavan päivän. Sää suosi, oli ehkä vähän turhankin lämmin. Ja mun hormonit aiheuttaa nykyisin sen että heti jos altistun vähän pidemmän aikaa auringolle, muutun punaiseksi. Ja olin sitten ihan punainen päivän päätteeksi. Ihoa ei kuitenkaan koskaan arista, onneks.


Musti esiintyi taas hienosti, ja sai kivan arvostelun. Myös Mustin siskot olivat paikalla. Kukaan pennuista ei kuitenkaan sijoittunut. Ferrie virosta saapui paikalle, saaden tällä kertaa vain T:n, mutta kolmas virolaisvahvistuksistamme, Pelle (Hobbe x Nasu) sai tiukalta tuomarilta EH:n ja sijoittui suuren nuorten luokan kolmanneksi heri ERIn saaneiden jälkeen!


Seuraavana viikonloppuna edessä oli sitten Lammin ryhmis, tällä kertaa ns. vääränrotuisen, eli meidän mäyräkoira-Toopen kanssa. Toopehan on melko niukkaturkkinen pitkäkarvaiseksi, ja minusta hiukan kookaskin, joten odotukset eivät olleet H:ta korkeammalla. Yllätys olikin suuri kun Toope sai ERIn, voitti luokkansa (toinenkin avouros sai ERIn), oli PU1 saaden SERTin ja lopulta myös ROP :D Eli kovin paljoa paremmin ei se reissu olisi voinut mennä (ryhmäsijoitus olisi ollut jo liioittelua). Näin ollen mun mäykkyharrastuksenikin sai jälleen uutta puhtia :D Haaveilen edelleen kauniista pienestä pitkisnartusta.


Nyt sitten hetkeksi keskityn taas koirien kanssa ihan muuhun kuin näyttelyihin. Fanilla on ollut pari morsmaikkua, yksi vielä tulossa myöhemmin syksyllä. Sen jälkeen olen päättänyt leikkauttaa Fanin. Meille tulee muutenkin aksatauko vuoden vaihteeseen, niin leikkauttaminen sopii siihen väliin ihan hyvin.


Sen verran koitan irrota näyttelyihinkin, että Fuulan ilmoitan TerriEriin pentuihin elokuussa, ja syksymmällä kaiketi johonkin pentunäyttelyyn. Junnuihin se pääseekin vasta tammikuussa.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti