perjantai 18. syyskuuta 2009

Täällä taas


Huoh, edellisetsä kirjoituksesta on taas tovi kulunut. Jotenkin en saa aikaiseksi kirjoitettua, vaikka periaatteessa mulla ei muuta olekaan kuin aikaa. Mistähän aloittaisi taas.


No, Fuula kävi ensimmäistä kertaa näyttelyssään Terri-Erissä. Arvostelu oli todella hyvä, mutta sijoitusta ei herunut vaan Fuula jäi luokkansa viimeiseksi. No, tästä ei ole suunta kuin ylöspäin :D Mutta urospennut voitti meidän Hobben poika, joka oli myös VSP, ja toiseksi paras urospentu oli isot urospennut voittanut Ticon poika. Oli kiva päivä, viihdyin Essin seurassa iltapäivään asti, seurasimme myös kaikki ryhmä-, BIS-, sekä top terrier kilpailut. Oli huisia.


Seuraavaksi olikin vuorossa russeleiden agilitymestaruudet, jotka järjestettiin Helsingin syysskabojen yhteydessä. Fanille viikonlopun saldo 4 hyllyä, joista kaksi kylläkin tosi hyviä ratoja. Ohjaaja on vaan tainnut hiukan hidastua salamatkustajan myötä, ja mokailee sitten ohjauksessa. Mutta eiköhän se kolmaskin nolla vielä joskus tule.


Päätin pitkän pohdinnan jälkeen ilmoittautua vielä seuraavallekin agikurssille, vaikkakin juoksemisen jälkeen mun selkä huutaa nykyään hoosiannaa. Mutta kun se kipeytyy istumisesta, ja ties mistä muusta, niin päätin, että niin kauan kun maha ei estä agilityä, jatkan treenaamista. Ja lopetan sitten jos siltä tuntuu.


Mutta nyt olen niin väsynyt, etten jaksa kirjoittaa enempää, vaikka tarkoitus oli pohtia vaikka mitä kaikkea. Ehkä saan jonain päivänä tässä taas sellaisen ihan oikeankin merkinnän aikaiseksi.


 


Loppuun vielä Fuulan arvostelu Morgan Grananderilta: 

"Puppy with very good proportions. Nice head, correct bite. Big ears! Nice neck! Well angulated in front but toeing out. Needs to develop in body. Good coat. Excellent tailset and angulations behind. Moves very well, shows with a great temperament and the right attitude."


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti