lauantai 5. tammikuuta 2013

Joulu lämmittää yhä

Saatiin koko perhe ihania lämpimiä villasukkia lahjaksi. Näitä odotetaan joka joulu.
 
Jane sai kahdet, ja ne istuvat Janen jalkaan täydellisesti

Myös Jetta sai aivan ihanat pienet sukat. Mikä siinä muuten on, että pienet vauvan sukat näyttävät aina jotenkin niin ylisöpöiltä? (Ja nykyisin niistä tulee muuten aina mieleen eräs jakso How I Met Your Mother -sarjasta...)

Nyt kelpaa taas tepsutella kylmillä lattioilla läpiät villasukat jalassa. Itse käytän talvella mieluusti pelkkiä villasukkia, paljasta jalkaa vasten, ja ihan kaikkien kenkien sisällä, sekä sisätiloissakin. Siksi rakastan villasukkia, jotka istuvat tiukasti omaan jalkaan, eivätkä mene ruttuun kengän sisällä. Näiden meidän jokajouluisten sukkien tekijä onnistuu siinä täydllisesti vuodesta toiseen. Ja joka joulu sukille onkin tarvetta, kun mun käytössä ne ehtii kyllä vuodessa kulua puhki!

Sain myös tässä eräs päivä blogini ainoalta lukijalta ensimmäisen haasteen ikinä. Pyrin vastaamaan haasteeseen lähipäivinä, kunhan on sopiva rako, että ehtii vähän ajatellakin.

1 kommentti:

  1. Villasukat ovat kyllä ihan ykkösjuttu joululahjoista. Valitettavasti itse en saanut tänä jouluna yksiäkään. Mies sai yhdet ja molememmat pojat kahdet... :)

    VastaaPoista