torstai 5. joulukuuta 2013

Apua Laastarista

Hopottajat -suosittelupalvelu  tarjosi mahdollisuuden tutustua Laastari lähiklinikan palveluihin.

"Laastarissa hoidetaan tavallisimpia sairauksia, kuten flunssaa. Olemme auki pääsääntöisesti 7 päivänä viikossa ja toimimme ilman ajanvarausta. Hoitokäynnin hinta on aina 45€, sisältäen pikalaboratorio- ja toimistomaksut sekä reseptit. Emme toistaiseksi uusi reseptejä. Meille ovat tervetulleita kaikki yli 2-vuotiaat" Laastari lähiklinikka on ihan loistopaikka esim. silloin kun terveyskeskuksen ajanvarausaika meni jo, tai ei halua lähteä kunnallisen päivystyksen odotushuoneeseen istumaan tunneiksi muiden sairaiden joukkoon.

Kävin itse ensimmäistä kertaa Laastarissa tämän kampanjan ansiosta. Menin tulehduksen vuoksi Karisman Laastarissa hoitajan vastaanotolla, ja täytyy sanoa että käynti oli erittäin onnistunut kaikinpuolin. Jonoa ei ollut, palvelu oli asiantuntevaa ja erittäin mukavaa. Kaikki sujui helposti ja nopeasti. Resepti lähetettiin faksilla viereiseen apteekkiin (kauppakeskus Karismassa sekin), ja lääkkeet sai siis samalla reissulla matkaan.

Myöhemmin meidän perheelle tuli ajankohtaiseksi myös vesirokkorokote, kun tyttöjen päiväkodissa oli vesirokkoepäily, ja Henkka ei ole lapsuudessaan sitä sairastanut.
Niinpä haettiin Apteekista rokote, ja paineltiin Laastariin. Tuolloin siellä taisi olla joku muu asiakas, mutta jonotusaika ei silti ollut kovin pitkä. Palvelu oli tälläkin kerralla erinomaista ja sujuvaa. Lisäksi Henkka sai Laastarin mainospaketin laastareita ;) Ja muistivat vielä kortillakin jälkeenpäin, että varmasti jäi hyvä mieli.

Meidän perhe on erittäin tyytyväinen Laastarin palveluihin, ja varmasti käytämme niitä jatkossakin.

Laastariin voit tutustua:
http://www.laastari.fi/

Ja Hopottajaksi voit ryhtyä TÄSTÄ!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti