maanantai 18. helmikuuta 2008

Rauha maassa


Meillä on siis nyt kaikilla nartuilla juoksu. Ensin alkoi Fiinillä pari viikkoa sitten, Dana aloitti viime viikolla, seuraavana päivänä siitä kun olin sen pitkästä aikaa ilmoittanut epävirallisiin agilitykilpailuihin. Miten yllättävää!

Sitten alkoi juoksu sijoitusnartullani Kertulla, joka on siis tarkoitus astuttaa tästä juoksusta. Joten Kerttukin on nyt meillä. Pojilla alkoi olemaan tukalat oltavat nyt tässä viikonloppuna, joten Mikki lähti kasvattajansa luokse, ja Fani meni "vaarille", eli minun isälleni. Sinne se jäi huutamaan kun äiskä lähti, pieni mamman poika. Tosin, tiedän että kun autoni lähti pihasta, oli Fani jo iloisesti hakemassa palloa, ihan kivaa sillä on aina isän luona ollut, kunhan esitti että muka ikävä tulee.

Fantakin sai vihdoin oman kodin. Löysi aivan ihanan perheen, jotka ovat erittäin ihastuneita uuteen pieneen perheenjäseneensä.

Kotona on siis harvinaisen rauhallista kun koiramäärä on melkein puolet siitä mitä se on pitkän aikaa ollut. Onpa helppoa, nuo nartut kun on kaikki vielä aika helppoja tapauksia.

Eilen käytiin Fanin kanssa epiksissä, niissä joihin Dana ei sitten juoksun takia päässyt. Me pyritään nyt talvella käymään kaikissa mahdollisissa kisoissa, koska meillä ei ole talviharjoittelupaikkaa, niin kisat on ainoa mahdollisuus meille harrastaa tällä hetkellä.

Kisat meni yllättävän mallikkaasti, ottaen huomioon, että Fanin aivot sunnilleen kiehuivat noiden juoksuisten narttujen vuoksi. Mutta kisapaikalla se oli ihan rauhallinen ja fiksu, uskomatonta!!

Hieman kyllä harmitti paikan päällä ettei Dansku ollut mukana, sillä siellä ei mölliluokasta tullut ollenkaan hylättyä, paitsi jos jätti radan kesken tai meni kaulapannan kanssa, jne. mutta olisi ollut hauskaa varmasti mummelin kanssa. No, oma vikani kun en ole sitä vieläkään leikkauttanut.

Reginan pennut alkavat pian lähteä uusiin koteihinsa. Mutta kohta toivottavasti saadaan sitten jo russelin pentuja. Odotan innolla :) Tai no, ehkä parempi odottaa nyt ensin sitä astutuksen onnistumista vaikkapa... Olen taas kamalan malttamaton.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti