lauantai 8. maaliskuuta 2008

Väsymys


Huooh, vihdoin alkaa olla viikko pulkassa. Kuuden päivän työputki takana.


Auto tosiaan sykähti taas tuossa viikolla, tai tällä kertaa paloi sulake. Se on sellainen sulake jonka takana on puhallin, ohjaustehostin, ja muut tarppettomat/tarpeelliset. Näin talviaikaan melko tarpeelliset vekottimet siis. Onneksi isäpuoleni lupasi vaihtaa ko. sulakkeen tänään. Menen samalla reissulla hakemaan Fanin isäni luota hoidosta, se on ollut siellä jo kovin pitkään juoksuevakossa.


En muista kerroinko jo blogissani, mutta kasvattini Sass, joka asuu Eestissä,  on niittänyt jälleen menestystä. Sass suoritti ensin luolakokeen ihan mahtavin pistein, ja upealla arvostelulla, ja kokeen jälkeisenä viikonloppuna Sass palkittiin Eestin vuoden 2007 JRT junioriuroksena viime vuotisen näyttelymenestyksensä perusteella. Hienoja uutisia kasvattajalle siis.


Kaapelitehtaan pentunäyttelyssä viikko sitten kasvattini Sulo esiintyi jälleen upeasti voittaen luokkansa ja saaden kunniapalkinnon, ja ollen lopulta PUP2!! Mahtavaa Sulo! Arvostelukin oli kerrassaan upea.


Myös toinen kasvattini, Fiinin sisko, sijoittui hienosti luokassaan kolmanneksi saaden todella hyvän arvostelun, höröttävistä korvistaan huolimatta. Hienoa Fanny!


Näihin viime kesä pentueisiin olen kyllä todella tyytyväinen. Toinen on Danasta kolmatta polvea, ja toinen toista polvea, ja näissä näkyy se "minun russelini". Kaikki ovat vilkkaita aktiivisia, mutta hyväluonteisia, ja rakenteeltaan ketteriä ja rotumääritelmän mukaisia. Poikabändiläisten päät ovat pääasiassa tosi hyviä, Lovelyillä voisi olla hieman vahvemmat päät. Väriä toki toivoisin lisää. Mutta hiljaa hyvä tulee!


Suunnittelin tässä työn lomassa tälle vuodelle näyttelykalenteria. Ja mietiskelen vähän että kenen kanssa mennään mihinkin. Pianhan sijoitusnarttuni Sirokin pääsee jo junnukehiin. Jännittävää. Sulon kanssa on hieno kiertää näyttelyitä, mutta kun se ei ole oma koirani, en oikein voi sitä ihan mihin tahansa mukaani napata :D Kertun kanssa olisi tarkoitus jatkaa näyttelyissä kiertelyä nyt kun pennutus tosiaan siirtyi syksylle. Kertulla on tähän mennessä 4xERI, 1xEH, joista kaksi kertaa se on sijoittunut PN kehässä ollen toisella kerralla ROP ja ryhmäsijoituskin oli hilkulla. Näihinkin tuloksiin olen erittäin tyytyväinen, mutta koska Kerttu on kiva näyttelykaveri, jatkamme kiertelyä, ja nyt sitten tosiaan yritän painottaa tänne kotimaahan tuota kiertelyä. Tosin, katslin kyllä jo hiukan ulkomaan näyttelyitäkin sillä silmällä.


Fanin kanssa agilitysuunnitelmat on menneet täysin pipariksi. En ole ehtinyt ilmoittaa sitä mihinkään mihin piti, joten se siitä tavoitteesta sitten. En jaksa asiaa edes miettiä kun sapettaa muutenkin niin paljon. Onneksi sentään saimme sen harjoittelupaikan. Ensi maanantaina aloitamme uudessa seurassa.


HIenoa, enää kymmenen minuuttia töitä jäljellä, ja sitten alkaa vihdoin viikonloppu!! Käyn kotona syömässä ja hoitamassa koirat, ja sitten ajelen Mylsän kautta Kouvolaan. Illaksi tulen takaisin ja taidan käydä pubilla tapaamassa tuttuja illalla. Huomisen aion pelkästään levätä!


Tosin, siivosin tässä jokin aika sitten, joten voi olla että huomenna myös siivoan hieman, sillä on ollut aika ihanaa olla siistissä ympäristössä aina työpäivien päätteeksi.


 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti