keskiviikko 29. lokakuuta 2008

Hiljaista muttei suinkaan tylsää



En ole pitkään aikaan taas ehtinyt rustailemaan. Paljon on tapahtunut, melkein liian paljon.

Fani on edelleen Venäjällä. Se on nyt astunut siellä onnistuneesti, ja käynyt näyttelyissä ollen ensimmäisessä näyttelyssään Venäjällä ROP SERT, myöhemmin Ukrainassa sai kaksipäiväisen INT näyttelyn molemmista näyttelyistä sertit tai cacibit, mitä tarvitsikaan, ja tuli Ukrainan ja Venäjän valioksi.

Regina on  poissa. Se oli eräänä päivänä päässyt penkomaan roskista, ja löytänyt ties mitä, muiden muassa kananluita, jotka sitten rikkoivat suolen, ja loppujen lopuksi Regina oli lopetettava. Ikävä on todella suuri, enkä jaksa asiaa sen enempää valitettavasti tässä käsitellä.

Hobbe oli viime lauantaina ensimmäistä kertaa Suomessa näyttelyssä. En uskaltanut toivoa kovinkaan paljoa, kun tiesin että näyttelyyn oli ilmoitettu 58 russelia joista 22 urosta.

Lopulta Hobbe kuitenkin voitti valioluokan ja oli paras uros 2 saaden varasertin (jonka Tuija tosin unohti ottaa vastaan) ja varacacibin. Paras uros 1 oli kaverini upea nuori uros, joka sattumalta on vielä Hobbelle sukuakin! Olemme todella tyytyväisiä tulokseen.

Sunnuntaina ja maanantaina olin Tuijan luona astuttamassa Gingeriä Hobbella, se astui upeasti, ja nyt jäämme odottelemaan mitä tuleman pitää. Otimme myös uusia kuvia Hobbesta, joita pääsee katselemaan sivuiltani http://kisentels.com/ uutisista.

Mulla itsellä on oikea polvi reistannut kohta kuukauden, enkä voi ratsastaa, joten heppakisat on nyt tauolla. Ensi kuussa lähden tutkituttamaan tuota, mikäli se ei ala parantua.

Tässä nyt vain pikakatsaus kaikkeen mitä on tapahtunut. Olisi varmasti taas paljon muutakin kerrottavaa, ja paljon ajatuksia, mutta mikään ei tällä hetkellä tule ulos oikein oikeassa muodossa, joten jätän ne seuraavaan kertaan.

Kiitokset kaikille osanotoista, ei ole ollut nyt taas ihan helppoa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti