perjantai 26. joulukuuta 2008

Joulupentuja!


Meille syntyi eilen pentuja. Avautuminen alkoi jouluaattona iltapäivänä. Ginger oli tosi rauhallinen, eikä turhia läähätellyt tai petaillut vaan lähinnä lepäili. Sitten joulupäivänä joskus iltapäivällä alkoi supistuset hiljalleen voimistua, ja vasta vähän ennen ensimmäistä pentua Ginger alkoi tohottaa. Ensimmäinen pentu syntyi n. klo. 17.30. Viimeinen klo. 20.50. Pentuja oli neljä. Yksi poika ja kolme tyttöä. Katso sivuiltani lisää infoa ja kuvia:
kisentels.com

Kaikille pennuille vaikuttaisi olevan kotikin jo valmiina, sekin on mukavaa.

Muuten joulu meni varsin rauhallisesti. Olen sairastellut jo pidemmän aikaa, joten olen lähinnä lepäillyt kotosalla. Sain kamalasti ihania lahjoja, vaikken odottanut yhtään mitään. Villasukkia, tohveleita, hanskoja, yms. tarpeellista.

Olen mässäillyt vain, tosin juuri äsken söin viimeiset kinkkusiivut. Ja koska tajusin myös, etten ole muistanut otaa mitään karamellejä, niin tänään on pakko mennä käymään kaupassa taas.

Huomenna onkin sitten jo kaikki kaupat auki ja alennusmyynnitkin pärähätää päälle, joten täytyy käydä vähän ehkä kiertelemässä. Jos vaikka löytyisi jotain nättiä vaatetta uudeksi vuodeksi.

Tällä hetkellä mitään tän suurempaa ei mun päässäni liiku, alan tuijotella hömppäohjelmia telkusta, tosin herkkujen puutteessa lähden varmaan ihan pian sinne ruokaostoksille.

Hyvää joulua kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti