perjantai 15. helmikuuta 2013

Ystävänpäivä


Tässä ollaan taas, oikeastaan ystävänpäivä meni jo. En ehtinyt nyt tänä vuonna oikein mukaan koko ystävänpäivään. Meillä syntyi 13.2. pentuja, niin seuraava päivä meni sitten vähän "siinä sivussa". Kuitenkin jo aikaisemmin tällä viikolla ajattelin ystäviä, ja kavereita. Olen aika onnekas, sillä mulla on elämän aikana ollut aika paljon tosi hyviä ystäviä, sekä kavereita. Osan kanssa yhteydenpito on säilynyt kaikki nämä vuodet enemmän tai vähemmän aktiivisena, toisten kanssa välillä hiipunut, mutta ei kuitenkaan täysin unhoon jäänyt. Joidenkin kanssa ollaan useampikin vuosi oltu vailla yhteydenpitoa, ja sitten taas pitkästä aikaa alettu rupatella, ja se sama yhteinen sävel on siellä heti! Yleensä juttu jatkuu siitä mihin viimeksi jäätiin. Ei sentään ihan kirjaimellisesti.

Tavallaan tunnen vähän huonoa omaatuntoa joidenkin kavereiden kohdalla, kun en osaa/ehdi olla kovin aktiivinen aina ylläpitämään ystävyyttä. Ajattelen kyllä teitä kaikkia useinkin, ja muistelen kaikkia hauskoja yhteisiä kommelluksia. Ja kyllä varmasti vielä tavataan!

Noh, meidän ystävänpäivä kului mm. ulkoillessa.

Jane teki lumitöitä                     

                                                                       ..ja sitten tietysti enkeleitä




Ja koirat leikkivät, tässä Polly, sekä vieraileva tähti, sijoitusnarttuni Tete, joka on tullut meille astutettavaksi, silmä- ja polvitarkastuksilla kävimme jo tiistaina, ja kaikki oli kunnossa.


Tässä Jetan ihanat lampaannahkatöppöset, mummilta joululahjaksi saadut, lämmittävät kivasti varpaita vaunuissa nukkuessa:

Tässä Jetta itse:


Leikkimatto on nyt superjuttu, tosin äiti saa kyllä jatkuvasti olla nostamassa lapsostaan takaisin matolle, ties milloin mistäkin kaukaa. Liikkumistakin siis kovasti harjoitellaan.

Ja tietenkin, unohdin aikaisemmin kertoa, kun kysyin eräänä päivänä Janelta, että oletko prinsessa. Jane vastasi: "No olen, ja missäs minun nuunu sitten on?"
Ja minäpä päätin sitten askarrella a4:sta prinsessalle kruunun. Tässä lopputulos:

Aika tyytyväinen prinsessa, ja aika halpa kruunu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti