maanantai 4. helmikuuta 2013

Kuukistuksia

Tältä meillä näyttää näin talvella ikkunasta aamuisin:


Yksi harvoja hyviä puolia talvessa minun makuuni onkin sen kauneus. Ainakin suurimman osan aikaa. Kylmyydestä en välitä sitten yhtään. Toiset väittää että kylmyys on vain pukeutumiskysymys. Mulla on tällekin talvea hankittu aivan ihanat lämpimät vaatteet, ei palele, mutta en silti tykkää kylmyydestä. Silloin kun on lämmin, ei esim. tarvi pukemalla pukea jos haluaa käväistä pihalla.


"Äiti, saanko minäkin kokeilla?" Kuuluu aika monestikin Janen suusta. Yhtenä päivänä taas kun olin alkamassa jotain siivoamaan ja vedin kumihanskat käteen. Tässä lopputulos.

Ennestään Janella on tämmöinen pölyhuisku, jolla on montakin käyttötarkoitusta. Joskus sillä siivotaan, toisinaan se on noidan luuta, jolla lentää niin Jane, kuin muumit tai smurffitkin: "Hiiop!" Ja sitten jos leikeissä sattuu huono sää, niin pölyhuiskusta muuntautuu "minun sateenvaajoni".

Tällä kertaa pölyhuisku oli siis alkuperäisessä käyttötarkoituksessaan, joten ei muuta kuin huiskimaan!


Sitten yritettiin saada sisaruspotretti.. vaihteeksi. Noh, parempaa odotellessa:

On ne kyllä niin erinäköiset! Ainakin vielä.

Loppuun täytyy vielä laittaa kuva Jetastakin tässä perintöpotkupuvussa, joka on kulkenut suvussa jo useammallakin lapsella aina 70-luvulta asti, ja oli siis minulla itsellänikin pienenä. Janekin sitä käytti hetken.



Selässä on isompi apina, selästäpäin kuvattuna.

Nyt tuli aikamoinen sekametelisoppa, koitan ensi kerralla keskittyä paremmin. Jos osaan.

1 kommentti:

  1. Aivan ihana oranssi apinapotkari <3 siinä on tunnelmaa. Ja siis tuo maisema <3 Mieletön!!

    VastaaPoista