sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Kevätenergiaa Möller Omega-3 pikkukaloista!


Meillä on nyt kolmisen viikkoa syöty Buzzador-kampanjan tiimoilta Möllerin pikkukaloja. Pikkukalat maistuvat hyvälle, ja tuovat lisäenergiaa kevätpäiviin yhdessä taivaalla loistavan auringon kanssa. Pirpana on aivan innoissaaan pikkukaloista, ja niin aamulla kuin illallakin "kalavitskua" odotetaan, ja usein sen saaminen saakin aikaan riemunkiljahduksia.
 Möller Omega-3 Pikkukalat sisältävät omega-3-rasvahappoja (DHA+EPA) ja D3-vitamiinia. Niiden lisäksi ei siis tarvitse erikseen syöttää D3-lisää.
Pikkukalat eivät sisällä keinotekoisia väri-, makeutus- tai säilöntäaineita. Ne on makeutettu xylitolilla ja sorbitolilla.
Pakkaus sisältää 45 pikkukalaa, ja kun niitä syödään 2 päivässä, niin pakkaus kestää siis noin kolme viikkoa yhdelle lapselle. Pakkauksessa on viisi liuskaa, joissa on jokaisessa 9 pikkukalaa.

 
Liuskassa kalat on eroteltu näppärästi niin että katkoviivaa pitkin voi irrottaa yhden tai useammankin kalan pakattuna mukaan esim. matkalle, eikä tarvitse kuljettaa koko liuskaa mukana.

folio aukeaa melko helposti pikkusormillakin.



Näin! Tämän näköinen "karkki" sieltä löytyy!

Ja sitten herkutellaan!!

Lisätietoa Möller Omega-3 Pikkukaloista löydät Möllerin internet -sivuilta osoitteesta: www.möller.fi

Buzzadorina sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan ja kertomaan, mitä pidät erilaisista tuotteista ja palveluista. Kun pääset kokeilemaan tuotteita ja palveluita sinun tarvitsee vain kertoa niistä ystävillesi, joko kasvotusten tai sosiaalisen median välityksellä sekä raportoida kokemuksesi tämän jälkeen meille. Buzzadorina toimiminen on sinulle ilmaista ja vie sinut ja ystäväsi moniin jännittäviin kohtaamisiin uusien tuotteiden ja palveluiden parissa.

Lue lisää, mitä Buzzadorina oleminen tarkoittaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti