sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Onnittelut alkakoon

Aloitimme Onni-maistelut virallisesti eilen Onni neljän viljan puurolla.

Olen siis mukana *Buzzador-kampanjassa, jossa pääsemme testaamaan Valion Onni - puuroja ja vellejä.
Onni -puurot ovat tuoreesta suomalaisesta maidosta valmistettuja käyttövalmiita puuroja. Tuore maitoraaka-aine on vähemmän käsiteltyä ja Valio Onni -tuotteiden ravintosisältö on erityisesti suunniteltu tukemaan pikkulasten kasvua ja kehitystä. 

Rintamaitoa toki suositellaan pääasialliseksi ravinnoksi aina 6kk ikään asti, mutta meidän Pallero on jo alkanut pikkuhiljaa muitakin kiinteitä maistella, niin lähdettiin kokeilemaan myös puuroa. Tämä neljän viljan puuro sopii lapsille 5kk iästä alkaen.

Koostumus oli äidille pieni yllätys, sillä mikrossa lämmitettynä puuro muuttui hyvinkin nestemäiseksi, melkein kuin oikein sakeaksi velliksi. Muistan joskus isomman Pirpanan ollessa pieni, ostaneeni jotain vastaavaa puuroa, ja se oli puuromaisempaa massaa.

Sattumalta olimme äskettäin liittyneet Valion Onni kerhoon, ja juuri viime perjantaina posti toi tervetulokirjeen, joka sisälsi tuon hauskan raidallisen Finlaysonin Onni-ruokalapun, joten se tietysti puettiin Onni-kuviin päälle. Äidin mielestä ruokalappu oli piristävän nätti, ja kivan värinenkin.


Hyvin maistuu Pallerolle puurokin. Äiti tosin taisi olla liian hidas syöttäjä tällä kertaa, kun Pallero ehti siirtää kiinnostuksensa jo itse puurokuppiin:


Lopulta Pallero meinasi ahneuksissaan syödä koko kulhon. Kulho kuitenkin säästyi, kun äiti alkoi lappamaan puuroa Palleron suuhun vähän reippaampaan tahtiin.

Ensimmäiset maistelut ovat siis sujuneet hyvinkin Onnistuneesti.
Jatkamme maisteluja lähipäivinä.


*Buzzadorina sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan ja kertomaan, mitä pidät erilaisista tuotteista ja palveluista. Kun pääset kokeilemaan tuotteita ja palveluita sinun tarvitsee vain kertoa niistä ystävillesi, joko kasvotusten tai sosiaalisen median välityksellä sekä raportoida kokemuksesi tämän jälkeen meille. Buzzadorina toimiminen on sinulle ilmaista ja vie sinut ja ystäväsi moniin jännittäviin kohtaamisiin uusien tuotteiden ja palveluiden parissa.


Lue lisää, mitä Buzzadorina oleminen tarkoittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti