sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Puurot, vellit ja vähän kalojakin

Näinpä päättyivät Buzzador-kampanjat sekä Valion Onni puuroista ja velleistä, kuin Möller Omega3-pikkukaloistakin.

Buzzadorhan on Pohjoismaiden johtava yritys Word of Mouth-markkinoinnin ja sosiaalisessa mediassa tapahtuvan markkinoinnin parissa. Buzzadorit levittävät rehellisiä mielipiteitään ystävilleen ja tuttavilleen – Sekä internetissä että kasvotusten.

Vuodesta 2005 Buzzador on auttanut useiden alojen johtavia yrityksiä Pohjoismaissa. Asiakkaitamme ovat mm. Procter & Gamble, Nestlé, Johnson & Johnson ja Unilever.

Mikäli sinä kiinnostuit Buzzador-toiminnasta, liittyä voit täällä.

Möllerin pikkukalat tulivat todellakin jäädäkseen. Niistä tykkää koko perhe, ja mummilaankin on mummi ja pappa käynet niitä jo ostamassa, ja maistoivat itsekin, kehuen makua. Möllerin pikkukaloista, sekä muista Möllerin valmisteista löytyy lisätietoa osoitteesta:
http://www.moller.fi


Onni-puuroja on maisteltu pitkään ja hartaasti. Yllätyksenä 4-viljan puuro maistui Pallerolle ehdottmasti parhaiten.  Heti sen perässä tuli viljaisa puolukkapuuro, sekä vadelma-kaurapuuro. Vadelma-mustikkapuuro ei saanut ikein hyvää vastaanottoa, mutta voi toki olla että Pallerolla oli vain huono päivä. Pirpana toimi Omena-kaurapuuron koemaistajana, valitettavasti hieman vastahakoisesti, sillä hänen mielipiteensä oli, että "Ne on vauvan puuloja."
No, maistoi kuitenkin muutaman kerran lusikan kärjellä, ja oli kuulemma "Namnaa!", mutta ei sitten kuitenkaan sen enempää syönyt. Mutta Pirpana on toisinaan aika vaativa ruokien suhteen.


Myös erikoisruokavaliot on tettu huomioon näissä puuroissa. Vadelma-mustikkapuuro, sekä viljaisa puolukkapuuro ovat täysin maidottomia ja velleissä on kolme gluteenitonta vaihtoehtoa, maissivelli, peruna-porkkanavelli, sekä riisivelli. 
Maidottoman vellin saa tehtyä maidottomasta puurosta (Valio Onni™ vadelma-mustikkapuuro tai Valio Onni™ viljaisa puolukkapuuro) lisäämällä siihen maidon sijaan muuta lapselle sopivaa nestettä.


Koostumuksesta puhuin ensimmäisen maistelukerran yhteydessä. Sittemmin olen havainnut, että nuo muut maut ovat lämmitettynäkin aavistuksen paksumpaa ja kiinteämpää kuin tuo Neljän viljan puuro. Kaikki vellit ja puurot ovat käyttövalmiita ja soveltuvat lapsen ruokavalioon 4–8 kuukauden iästä alkaen. Tuotteiden maitopohja vastaa proteiinikoostumukseltaan äidinmaidonkorviketta. Kaikki puurot ja osa velleistä ovat lisäaineettomia. Tuotteisiin ei ole lisätty suolaa eikä säilöntä- tai väriaineita. 

Pakkaukset ovat ihanan värikkäitä. Vellit on koodattu ruuduilla, ja puurot raidoilla, värit menee maun mukaan. Lisäksi pakkaukset voi kierrättää keräyskartonkina, vaikka pakkauksen sisällä onkin ohut alumiini-kalvo.

Vellejä maisteltiin niin nokkamukista, kuin pullostakin. Maissivelliä oli juotu jo aikaisemminkin, ja se on ollut aika varma nakki. Riisivelli taisi olla Palleron kulinaristiselle makuaistille hieman mautonta, ja sen juominen oli jokseenkin vastahakoista. Suurimman suosion saavutti ehdottomasti peruna-porkkanavelli.

Pirpanakin oli mukana vellimaistajaisissa. Hän on aina tykännyt juoda vellejä, ja nyt sitten kampanja-ajalle sattui osumaan vatsaflunssa, jolloin äiti keksi, että velli voisikin olla hyvää nestemäistä ravintoa. Niinpä neljän viljan vellin ja kauravellin avulla selätettiin tuo typerä tauti, ja vielä parannuttuaankin Pirpana pyyteli velliä. Pirpana (3v) juo vellit nokkamukista, tai jos sellainen vaihtoehto olisi, niin mieluiten varmaan joisi pillillä tetrasta.

Meillä varmasti jatketaan Onni-puurojen syömistä. Suosittelen kaikille myös Onni-kerhoon liittymistä, sieltä tulee mukavaa postia, aikaisemmin kerroin Onni-ruokalapusta. Sittemmin saimme toisenkin kirjeen Onni kerhosta, ja tuon kirjeen mukana tuli myös Onni jarrusukat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti