sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Voihan vileda

Buzzadorina pääsin tällä kertaa kokeilemaan viledan hankaussieniä. 
Vileda Active Scrub Keraamisen lieden puhdistussieni poistaa palaneen, kiinnijääneen lian keraamiselta liedeltä naarmuttamatta, ilman pesuaineita.
Normaalisti meillä Henkka pesee lieden, sillä on joku oma systeemi siihen pesuaineiden ja rättien kanssa. No, tällä kertaa minä kastelin Vileda -sienen ja hankasin pintaa hetken, ilman erityistä voimankäyttöä, sitten käänsin sienen toisin päin, ja pyyhin likavedet pois. Aika helppoa etten sanoisi. En ehkä kerro tästä kuitenkaan Henkalle, ettei se keksi sysätä hommaa jatkossakin mulle. 

Tehokas, mutta samalla naarmuttamaton Vileda Active Scrub on ihanteellinen keittiön yleissieni. Saatavana kahta eri versiota.

No tää oli ihan mahtava! Kakkuvuokaan oli njäänyt kakkua kamala kerros kiinni, ja tällä vähän pyyhkäisin, niin jo lähti puhtaaksi. Eikä naarmuuntunut yhtään. 
Ja ensi kerralla kun poltan jotain pohjaan, tiedän mikä avuksi!

UUTUUS! Vileda® Power Inox 2kpl/pakkaus
Power Inox on erittäin kestävä ruostumattomasta teräksestä kudottu hankaussieni vaativaan käyttöön, kuten grilliritilöiden, pariloiden ja rautapatojen puhdistukseen. Sienen rakenne pitää hyvin muotonsa, se on helposti huuhdeltava. Power Inox tehoaa pinttyneimpäänkin likaan kestävillä pinnoilla erittäin hyvin. Grillimestarin hankaussienivalinta!


No tässäpä sitten loistotuote esim. grillin ritilän puhdistamiseen sen jälkeen kun kesän ekat pihvit on tarttuneet ritilään kiinni, ja ritilä on inhan likainen ja nokinen ja mustaa kaikki seuraavatkin pihvit ja makkarat.



Kuvia löytyy tällä kertaa instagramin puolelta @daronan kun nämä tekniset laitteet eivät suostu yhteistyöhön. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti