maanantai 21. tammikuuta 2013

Talvipäivän touhuiluja

Tänään oli niin kaunis aurinkoinen talvipäivä, että halusin ehdottomasti ottaa kameran mukaan pihalle. Harmillisesti ehdimme pihalle vasta kun kaikkein paras auringonvalo oli jo hiipunut, mutta ihan suht kivoja kuvia tuli silti. Ehkä tässä jonain toisena kauniina pakkaspäivänä ehditään vielä paremmallakin valolla ulos. 

Lapioidessa lentää lumi välillä hupullekin, onni että on huppu päässä. Hupussa oli alunperin karvareunuskin, mutta Jane ei ihan kauheasti tykkää siitä kun karvat menee silmiin, joten olen ottanut tuon karvareunuksen irti.

Vauvakin oli mukana pihalla, tosin vaunuissa päiväunilla.
 
Vauvasta ei paljoa näy, ellei kurkista viltin taa.
Jetalla  oli ensimmäistä kertaa vaunuissa päällä serkkutytön vanha Reiman babytec-talvihaalari, joka vaikutti tosi hyvältä. Vauva oli ihan yhtä lämmin parin tunnin unien jälkeen kuin yleensäkin. Ja unikin tuntui maittavan hyvin.

  
Jane tykkää kiipeillä.. 

ja taiteilla.


Koirillakin meni aika lujaa, ja kivaa oli!
 
Tollo-lumiturpa.


Pelkkä hangessa kahlailukin voi olla joskus ihan superhauskaa.

Ihan ehdottomasti kaikkein parasta tänään oli kuitenkin lumienkeleiden tekeminen.
  Lopulta piha olikin täynnä enkeleitä. Äitikin pääsi tekemään yhden! Siitä ei kylläkään ole kuvaa. Kuvia tuli räpsittyä niin paljon, että oli vaikea valita ne jotka laitan esille, kun muuten olisi tullut aika pitkä postaus. Jos haluat nähdä lisää kuvia, laitoin niitä tänne.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti